Niyə tez-tez kök yemək lazımdır? – HƏKİMLƏR

Alimlər kökün daha bir qeyri-adi faydalı xüsusiyyətini aşkar ediblər.

 

Medpress.az xarici mediaya istinadən bildirir ki, ABŞ-dan olan elm nümayəndələrinin fikrincə, kökün tərkibindəki fitezin və beta-karotin onkoloji xəstəliklərlə mübarizədə və profilaktikasında təsirli vasitələrdən biridir.

 

Bundan əlavə, beta-karotin dərinin, dırnaqların, saçın və selikli qişanın vəziyyətini yaxşılaşdırır.

 

Təzə kök şirəsi xüsusilə daha xeyirli hesab olunur, lakin onu çox miqdarda içmək məsləhət görülmür.

 

(Visited 208 times, 1 visits today)

Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir